Menu

Supervisie

Ik ben supervisor VGCT® en heb ervaring in het begeleiden van supervisanten op een persoonlijke, gestructureerde manier. 

Mijn uitgangspunt voor supervisie is dat er een open sfeer is en de supervisant zich veilig voelt. Daarnaast worden er concrete doelen afgesproken om aan te werken. Voor met een supervisietraject wordt gestart, vindt er een kennismakingsgesprek plaats waarin doelen worden afgestemd en verdere uitleg wordt gegeven over de werkwijze en wensen.

 

Het is mogelijk om supervisie te volgen bij de praktijk, zowel voor het traject van GZ-psycholoog als voor het traject van cognitief gedragstherapeut (registratie VGCt®). Het begeleiden van een N=1 studie nieuwe stijl in het kader van de opleidingsroute voor de VGCt is mogelijk. Voor het superviseren voor het traject van klinisch psycholoog of psychotherapeut dient dispensatie aangevraagd te worden bij de opleidingsinstelling.

 

Supervisie EMDR

Op dit moment ben ik in opleiding tot supervisor EMDR voor de doelgroep Volwassenen en Ouderen.

Supervisie kan als:

  • een VEN geaccrediteerde EMDR Basistraining is afgerond en je graag wil deelnemen aan de vervolgcursus. 
  • een VEN geaccrediteerde EMDR Vervolgtraining is afgerond en je wil je registratie als EMDR Europe Practitioner behalen. 
  • een VEN geaccrediteerde basistraining is afgerond en je wilt je bijscholen in het beoefenen van EMDR. Dit is ‘vrije’ supervisie, waarin je zelf de inhoud bepaalt over de supervisie over EMDR. Deze supervisie leidt niet tot een registratie en levert geen (her)registratie punten op. 

Omdat ik in opleiding ben tot supervisor, volg ik ‘supervisie over supervisie’ bij Indra Spierts, EMDR Europe Trainer. Supervisiesessies worden zodoende opgenomen in het kader van mijn eigen opleiding.

 

Let op: aftekeningen op het beoordelingsformulier zijn voorlopig en worden definitief na fiattering door de supervisor van mij.

 

Leertherapie 

In het kader van de opleiding tot cognitief gedragstherapeut ‘oude stijl’ of persoonlijke ontwikkeling als therapeut kan leertherapie plaatsvinden. Er wordt gewerkt aan persoonlijke leerdoelen en valkuilen door middel van cognitieve gedragstherapie, indien nodig aangevuld met EMDR en technieken uit de schematherapie.  

 

Wachtlijst 

Momenteel is er geen wachtlijst voor supervisie VGCT en leertherapie. Echter heb ik op dit moment geen ruimte voor nieuwe supervisanten omtrent het basisprotocol EMDR en N=1 begeleiding in het kader van de VGCT. 

 

Kosten

Kosten voor supervisie/leertherapie bedragen 100 euro per 45 minuten contacttijd. 

Voor instellingen bedraagt het 110 euro per 45 minuten. 

Dubbele sessies, totaal 90 minuten, verhoogt de efficiëntie en effectiviteit van de supervisie en beveel ik daarom aan.  

 

Ik ben als PPBB geregistreerd als CRKBO docent, waardoor supervisie vrijgesteld is van BTW.

Voor aanmelding stuur een een email aan info@ppbb.eu en ik mail zo snel mogelijk terug. 

CRKBO_Docent