Skip to content
Menu

Wie ben ik?

Biografische gegevens  

 Ik ben geboren in 1971 en heb twee kinderen. In Utrecht heb ik orthopedagogiek gestudeerd aan de Rijksuniversiteit. In 1999 kwam ik in de overgangsregeling voor GZ-psychologen terecht en heb in de jaren daarna diverse postdoctorale opleidingen gedaan om te voldoen aan de registratie van klinisch psycholoog/ psychotherapeut.

 

Sinds 2007 ben ik cognitief gedragstherapeut en sinds 2012 ben ik supervisor en leertherapeut in de cognitieve gedragstherapie. Dat wil zeggen dat ik psychologen in hun opleiding tot cognitief gedragstherapeut begeleid.

 

  

Wie ben ik?

Vervolgens heb ik mijn registratie behaald tot EMDR Europe practitioner voor volwassenen en voor kind en jeugdigen (inclusief mensen met een verstandelijke beperking). Deze laatste heb ik niet verlengd.  

Tijdens mijn opleiding tot klinisch psycholoog heb ik de opleiding tot schematherapeut gevolgd en sinds 2023 ben ik supervisor EMDR en schematherapie. 

Ik heb bijna 10 jaar gewerkt bij een instelling voor mensen met een (verstandelijke) beperking. Daar bestonden mijn taken uit psychodiagnostiek, begeleiding en behandeling.

Ervaring in de cognitieve gedragstherapie en schematherapie heb ik opgedaan in diverse GGZ-instellingen; in Eindhoven, Den Bosch, Sittard en Valkenswaard en momenteel ben ik, naast mijn eigen praktijk, werkzaam als klinisch psycholoog in een specialistische GGZ-instelling in Eindhoven.

Als therapeut ben ik direct en betrokken. Humor en positiviteit vind ik erg belangrijk in het veranderingsproces.

 

Registraties 

  • Klinisch psycholoog (geregistreerd onder de BIG-wet,  Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg, BIG-nummer: 19063642525)
  • Psychotherapeut (geregistreerd onder de BIG-wet,  Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg, BIG-nummer:  19063642516)
  • Senior schematherapeut VSt / supervisor VSt
  • Cognitief Gedragstherapeut VGCt®
  • Supervisor en leertherapeut VGCT®
  • CRKBO docent (onder de praktijknaam PPBB)
  • EMDR Europe Practitioner VEN / EMDR Europe Consultant
  • AGB persoonlijk: 94005090
  • AGB praktijk: 94055244
  • KVK: 17256934
Lidmaatschappen
FGzPt Federatie van Gezondheidszorgpsychologen en Psychotherapeuten
VSt      Vereniging voor Schematherapie
VGCT  Vereniging voor Gedrags-en Cognitieve therapieën 
VEN    Vereniging EMDR Nederland
NVP   Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie
LVVP  Landelijke vereniging van vrijgevestigde psychologen & psychotherapeuten. Klik hier voor het bewijs van lidmaatschap van de LVVP.
 

Mijn volledige CV is te zien via mijn Linkedin pagina.